درآمد کبابی چقدر است؟ | هزینه راه اندازی کبابی در سال 1403
درآمد کبابی چقدر است ؟
شاید شما هم جزء افرادی باشید که قصد راه اندازی یک کبابی را دارند، احتمالا اولین سوال مهمی که در ذهن شما نقش می بندد این است که درآمد کبابی چقدر است و هزینه راه اندازی یک کبابی تحت تاثیر چه عواملی می تواند کاهش و یا افزایش یابد.
خوشبختانه در حال حاضر در بهترین نقطه ممکن برای یافتن پاسخ پرسش های خود هستید، چرا که ما در این مقاله از دنیای حراج، بار دیگر قصد داریم تا به حراج اطلاعاتی مفید و کاربردی بپردازیم و راه را برای شما عزیزان جهت راه اندازی یک شغل خوشمزه و پردرآمد هموار سازیم، پس با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
طبق تحقیقات انجام شده تیم دنیای حراج، میانگین درآمد یک کبابی در سال 1403 عددی بین 20 الی 25 میلیون تومان بوده است. این در شرایطی است که ممکن است یک کبابی تازه تاسیس، درآمدی کمتر از 20 میلیون تومان در ماه و یک کبابی قدیمی و شناخته شده، درآمدی بیش از 25 میلیون تومان در ماه نیز داشته باشد.
حال که متوجه شدید درآمد یک کبابی چقدر است ، بد نیست تا با عوامل موثر بر میزان درآمد یک کبابی نیز آشنا شوید.
عوامل موثر بر درآمد کبابی
میزان درآمد ماهیانه یک کبابی تحت تاثیر عوامل زیر می تواند متغیر و متفاوت باشد.
موقعیت مکانی و جغرافیایی مغازه
یکی از عوامل تاثیرگذار در میزان درآمد یک کبابی، موقعیت مکانی و جغرافیایی مغازه شماست. این مساله مهم است که مغازه شما در یک خیابان اصلی واقع شده، یا در کوچه یا محله ای کم عبور و مرور، و یا اینکه شما در مرکز یک شهر هستید یا در حومه یا حاشیه شهر، طبیعتا هر اندازه که مغازه کبابی شما در منطقه ای شلوغ تر و پرعبور و مرور تر واقع شده باشد، احتمال افزایش درآمد شما نیز بیشتر خواهد بود.
کیفیت و تنوع خدمات ارائه شده
اینکه شما چه انواعی از کباب و غذای ایرانی را با چه کیفیتی به مشتریان خود ارائه می دهید نیز می تواند تاثیری مستقیم روی میزان درآمد شما داشته باشد. طبیعتا هرچقدر که تنوع کباب ها و غذاهای شما بیشتر باشد و از مواد اولیه با کیفیت تری استفاده کنید، مشتریان بیشتری جذب شما می شوند و تعداد مشتری بیشتر مساوی با فروش و درآمد بالاتر شما خواهد بود.
منصفانه بودن قیمت ها
یکی از دلایلی که برخی از کبابی ها پس از مدت کوتاهی از راه اندازی، مجبور به تغییر شغل یا جمع کردن مغازه خود می شوند، عدم وجود صداقت و ارائه غذا با قیمت هایی غیرمنصفانه به مشتریان است.
توجه داشته باشید که مردم صداقت کاری شما را درک می کنند و در صورتی که کیفیت غذاهای شما بالا و قیمت های شما منصفانه باشد، نسبت به شما وفادار باقی می مانند و مشتری دائمی شما خواهند بود. حاشیه سود منصفانه کبابی ها عددی بین 30 تا 40 درصد است، بهتر است این اصل را رعایت کنید.
سابقه و قدمت
یکی از نکات مهم در میزان درآمد کبابی ها، سابقه و قدمت آنهاست. طبیعی است که هرچقدر یک کبابی سابقه و قدمت بالاتری داشته باشد، مشتریان دائمی بیشتری نیز داشته و به تبع آن درآمد بالاتری نیز خواهد داشت. در نقطه مقابل، یک کبابی که به تازگی فعالیت خود را آغاز کرده است، ممکن است در 6 ماه اول و یا حتی 1 سال اول، درآمد پایینی داشته باشد، اما به مرور زمان و با جذب مشتریان دائمی، میزان درآمد آن نیز افزایش پیدا می کند.
هزینه راه اندازی کبابی در سال 1403
حال که متوجه شدید درآمد یک کبابی چقدر است ، شاید دوست داشته باشید بدانید که هزینه راه اندازی یک کبابی نیز چقدر است و به چه عواملی بستگی دارد.
عوامل موثر بر هزینه راه اندازی یک کبابی به شرح زیر است:
- شهر، منطقه یا محل اجاره یا خرید مغازه
- نوع دکوراسیون مورد استفاده
- تعداد و نوع لوازم و تجهیزات پخت و پز
- تعداد کارگران و افراد شاغل در مغازه
طبیعی است که هرچقدر یک مغازه در منطقه بهتری به لحاظ عبور و مرور و پاخور واقع شده باشد، هزینه اجاره و یا خرید مغازه در آن منطقه بالاتر و هرچقدر در منطقه ای کم عبور و مرور تر و با دسترسی محدود تر واقع شده باشد، هزینه اجاره و یا خرید آن نیز کمتر خواهد بود.
همچنین تعداد و نوع تجهیزات مورد استفاده و تعداد کارگران و افراد شاغل در مغازه نیز می تواند، هزینه های راه اندازی آن را تحت تاثیر قرار دهد. هرچقدر تجهیزات شما کمتر و جمع و جور تر باشد و افراد کمتری در مغازه شما مشغول به کار باشند، طبیعتا هزینه راه اندازی آن نیز برای شما پایین تر خواهد بود.
دیدگاهتان را بنویسید